- Instalatii sanitare -

plumber-2788329_1920Ai nevoie de servicii profesioniste de instalații sanitare? Apelează la o companie specializată!

Uneori, pentru lucrări de moment, precum schimbarea unei baterii, înlocuirea unui furtun sau desfundarea unei scurgeri, poți încerca și tu soluționarea lor sau să contactezi un instalator amator. Însă, atunci când apare nevoia unei lucrări complexe, precum reparația unei instalații sau montarea ei inițială, soluția potrivită este o companie cu experiență atestată.

De aceea, la Break Sistems, venim în întâmpinarea ta cu o gamă diversă și completă de servicii din domeniul instalațiilor sanitare. Echipa noastră este specializată în instalarea și întreținerea instalațiilor atât pentru uz casnic, cât și industrial.

Soluțiile noastre se bazează pe inovație și seriozitate, aspecte esențiale în relația cu toți clienții pentru care am onorat lucrări până în prezent. De aceea, am reușit să creăm relații de lungă durată cu aceștia, aducând un aport esențial din punct de vedere al bunei funcționări a spațiilor lor.

Serviciile noastre de instalații sanitare constau în:

  • Montaj aducțiune de apă, sanitare2coloană scurgere, scurgere pluvială, țevi etc;
  • Montaj obiecte sanitare: cabină duș, lavoar, chiuvetă, bideu, wc etc;
  • Montaj mașină de spălat;
  • Montaj boiler electric;
  • Montaj hidrofor.

Află mai multe despre soluțiile noastre de instalații sanitare din discuția cu un reprezentant! Contactează-ne chiar astăzi.