- Despre noi -

break-sistems-logo-finalSoluții complete și optimizate de instalații electrice, sanitar, termice și sisteme de securitate

La Break Sistems, oferim o gamă completă de servicii și echipamente de înaltă calitate în domeniul instalațiilor electrice, sanitare și termice. Suntem o societate cu capital privat integral românesc, înființată în anul 2008, având ca obiect principal de activitate distribuția, proiectarea, instalarea și mentenanța întregii game de instalații.

De-a lungul timpului, am cumulat experiență din peste 3000 de proiecte, precum: spații rezidențiale, sedii de firmă, magazine, depozite, hale industriale cât și clădiri cu destinații speciale: instituții publice, centre de afaceri și comerciale, hoteluri, bănci, clinici medicale și multe altele.

Ne desfășurăm activitatea pe întreg teritoriul României, prin intermediul celor două sedii la Brașov și Ploiești. De aici asigurăm deplasarea pentru montaj și servisare a sistemelor de instalații oriunde în țară.

Activitatea noastră este bazată pe oferirea unei game complete de servicii de calitate clienților, având în componența echipei specialiști calificați pentru lucrări complexe. În prezent, oferim o gamă completă de servicii și echipamente în instalații, precum:

  • Proiectarea, executia, mentenanta, sistemelor electrice de joasa tensiune în concordanță cu normele ale ANRE.
  • Proiectarea, executia, mentenanta, sistemelor sanitar, termice.
  • Optimizarea soluțiilor pentru toate gamele de instalații, în funcție de necesități și cerințe;
  • Consultanță în vederea alegerii soluțiilor care să rezolve cerințele de securitate în concordanță cu normele de securitate ale IGP;
  • Analiza de risc la care sunt expuse bunurile, pe baza căreia oferim cele mai eficiente soluții pentru supravegherea și protecția acestora;
  • Proiectarea sistemelor de securitate plecând de la o analiză obiectivă a necesităților de securitate;
  • Instalarea sistemelor de securitate pentru echipele de specialiști cu experiență în domeniu;
  • Service garanție și post garanție pentru sistemele instalate.

 

Inovație și ingeniozitate în domeniul instalațiilor

La Break Sistems, pornim de la ideea că orice instalație electrică și sistem de securitate trebuie să asigure protecție completă dar și să fie durabil, fără să prezinte o grijă în plus pentru beneficiar.

De aceea, obiectivul nostru principal este de a ne menține în fruntea companiilor de securitate, implementând o strategie de durată bazată pe cele mai performante soluții tehnice. Depunem un efort continuu în a asigura necesitățile clienților noștri prin a aduce pe piață tehnologii și produse performante și sigure, având un atribut comun – calitatea.

De ce să alegi serviciile Break Sistems?

Experiența noastră de peste 10 ani înseamnă drumul de la pionierat la profesionalism;

Deținem personal calificat, cu experiență bogată în domeniul instalațiilor și sistemelor;

Dispunem de toată dotarea tehnică necesară: scule, mijloace de transport și comunicații, aparatură de control;

Am fost implicați în peste 3000 de proiecte;

Practicăm prețuri competitive pentru produse și servicii;

Oferim consultanță în realizarea sistemelor complexe;

Oferim asistență tehnică si postgaranție;

Utilizăm doar produse de marcă, de calitate certificată pe plan internațional și verificată în România.

Pentru mai multe detalii despre soluțiile noastre de instalații, automatizări porți și uși și sisteme de securitate, îți stăm la dispoziție.